8. huhtikuuta 2011

Sirpaleen verran onnea

Kaikki varmasti tietävät sananlaskun... tuleeko onnea sitä enemmän, mitä enemmän tulee sirpaleita? Onnea ei nyt sitten tullut kuin ihan vähän, yhden lohkeaman verran. Onneksi tuo lohjennut partaveitsimäinen lasisoiro ei ollut pudonnut lattialle tassujen sekaan.
 Rikki on, ihan kuvan kanssa. 

Lasikupu oli pysynyt ehjänä mikron päällä (hullu! ajattelen nyt) jo viikkotolkulla. Se "etsi paikkaansa" eli en raaskinut pistää kaappiinkaan, kun sinne se olisi unohtunut... enkä keksinyt sille käyttöäkään, joku taimien kasvatus oli ajatuksissa joskus, mutta toteutus ... öh, "haki muotoaan". Lasikupu sitten "löysi paikkansa" mikron vierestä keittiötasolta, johon sen oli koiranrotkale tönäissyt. Alta se ei ollut löytänyt mitään syötävää, vaikka ruoka varmaan toiveissa oli. (Jos lasin läpi ei näy mitään herkkuja, niitä saattaa silti löytyä, jos lasin kaataa nurin. Koirathan ovat Superneroja.)

 En oo koskaan mitään tehnyt ikinä.

No vähän tönäsin, ku mulla oli pikkasen nälkä.

Ehkä onni oli siinä, ettei tosiaan hajonnut mitään muuta kuin lasia, mutta harmi sekin. Ostin sen joskus ensimmäisinä vuosina täällä asuessa, putiikista Tre Små Rum. Putiikki on sittemmin muuttanut, vielä entistä idyllisempään ympäristöön. Lienee ensimmäisiä ellei ihan ensimmäinen? valkoisen shabby chic -tyylin tuojista Suomeen. 
Aasinsilta ei ollut tarkoituksellinen, mutta sellainenhan tähän tuli... siispä, toivottelen enemmänkin kuin sirpaleen verran onnea kaikille, jotka Lilianna Lehdokin blogissa käyvät osallistumassa. ;)) Arvonta on vielä 11.4. asti ja palkintona tällä kertaa on 50 euron lahjakortti BR:lle.
Onnea ja lycka till, :)

t. Saara

7 kommenttia:

  1. Voi kun toinen on niin lutusen näköinen... :)

    Mukavaa viikonloppua!!!

    VastaaPoista
  2. Senni, juu, luttana naama on tuon perusnaama. :)) Tai aina kun tahtoo jotain. No eli siis oikeestaan ainahan se jotain tahtoo. ...ja viikonloppu oli mukava, vihdoin on omppupuut leikeltynä. :)

    VastaaPoista
  3. Polkuni johdatti minut blogiisi nyt ensimmäistä kertaa Lilianna Lehdokin blogista, jossa minun kohdalleni osui onni voittaa hänen arvonnastaan lahjakortti nettipuotiisi!

    Kirjauduin samalla blogisi lukijaksi, täällä on kaikkea kivaa! :)
    Ihana koiruli, niin tutun näköinen ilmekin. <3

    Oikein ihania kevätpäiviä sinulle!

    VastaaPoista
  4. Heips!
    Niin hurjasti tuli osallistujia arvontaan! Onnea Marielisalle tätäkin kautta vielä. Olis kiva tietää, mitä ihanaa hankit lahjakortilla... ;)

    VastaaPoista
  5. Hei Marielisa, onneksi olkoon minunkin puolestani ja kiitokset Lehdokille järjestelyistä. :))

    Tervetuloa myös lukijaksi, toivottavasti et pety (heh) tämä kun ei kovin usein tunnu päivittyvän! ;D Ollaan yhteyksissä!

    VastaaPoista
  6. Kiitos! :)
    Kävinkin jo tutustumassa BR:n valikoimiin ja kaikkea ihanaahan siellä on...joten vaikea valinta tulee aivan varmasti olemaan ostoksilla!

    VastaaPoista
  7. Törmäsin mukavaan blogiisi.. Ja on ihan pakko kommentoida, kun noin suloisailmeinen koira ilmestyy ruudulle <3
    'silittää koiranrotkaleen päätä' :)

    VastaaPoista