19. huhtikuuta 2011

Mistä tietää että kevät on täällä?



Harmaista ikkunoista, venyneistä versoista...


 Ensimmäisistä ujoista sinivuokoista...


Ja siitä, että autiomaa alkaa vähitellen vihertää.


Murattikin selvisi talven yli!


Tähän kasvaa vanha ja suuri pioni, kuten
joka kevät, luultavasti jo kymmenien vuosien ajan...

Odotin hetkenä minä hyvänsä, kun konttasin maassa ja versoja tsuumailin, milloin vastaan kurkistaa keltaposkinen kaveri. Eipä kurkistanut, rantakäärmeet taitavat odottaa vielä lämpöisempää ilmaa. Onneksi, olisi varmaan mennyt kamera väärään kurkkuun... ennenkuin heihin taas tottuu. ;)

Aurinkoisia kevätpäiviä,
t. Saara

3 kommenttia:

  1. Hui käärmeitä, mä en varmaan tottuisi niihin ollenkaan =/ Meilläpäin ei oo koskaan ollut käärmeitä niin viime kesänä ne sitten teki joukkohyökkäyksen tänne, ja vieläpä kyy-merkkiset! HYI! Toivottavasti eivät pesiytyneet meijän nurkkiin....
    Ihania kuvia, sunnuntaina lenkillä huomasin jo että poimulehti on jo tullut esiin, leskenlehtiä odotellessa! Kyllä se kevät iski nopeasti kuitenkin!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, antavat sopivasti lisäpotkua keväyt fiilistelyyn :)

    VastaaPoista
  3. Senni, hui, kyymerkkisiä! Onneksi ei niitä meillä pihassa asti ole, kuten noita rantakäärmeitä... Menee varmaan aikansa, että niihin harmittomiin rantiksiin taas tottuu, pohjimmiltaan niiin käärmekammoinen olen... ;)

    Riitta, kevätfiilistelyissä mennään tosiaan, saapa nähdä vaihtuuko kevät kesäksi "yhdessä yössä" - kuten viime vuonna...! :)

    VastaaPoista