21. marraskuuta 2012

"Pienet yritykset hukassa somessa"

Jo vanha uutinen, josta piti kirjoittaa heti kun se julkaistiin, mutta blogipäivitys jäi luonnoksen asteelle - kävi juurikin kuten artikkelissa pienyrittäjien sanotaankin toimivan. ;) Emme panosta tarpeeksi someen.
Ylen uutinen: pienet yritykset hukassa somessa

Facebook, blogi ja twitteri vaativat tuon uutisen mukaan aikaa, aktiivisuutta, ennakkotyötä. Niinpä... Ja itselläni Facebookin ja blogin päivittäminen on kiinni ihan vain ajasta. Ei ole kyse mielenkiinnon puutteesta tai siitä, ettenkö ymmärtäisi tällaisen viestinnän merkitystä.

Edelliset vuodet tein kahta työtä eli kutakuinkin ympäripyöreää päivää, ja jos vaihtoehtona on sänkyyn kaatuminen ja edes kuusi tuntia koomaunta, toisena vaihtoehtona vielä koneen ääreen istuminen ja somessa sompailu, niin ei tarvinne arvata kumpi vei voiton.
Tässä kuussa olen ehtinyt kuitenkin jopa kolme blogipäivitystä! Ylläolevan artikkelin mukaan sopiva blogipäivitystahti olisi pari kertaa viikossa, eli vielä on varaa kiristää tahtia.

Luulen että hyvinkin monella yksinyrittäjällä on sama ongelma. Kokoaikaisilla yrittäjillä vielä enemmän, kuin kaltaisellani osa-aikaisella. Ei yksinkertaisesti ehditä panostaa someen, ainakaan kunnolla, kun yrityksen kaikki työt ovat yhden ihmisen harteilla. Tämä todellisuus tuntuu monilta neuvojilta unohtuvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti