7. marraskuuta 2012

Joulupuoti aukeaa... myöhässä?

Kiirettäkö pitää, kun vasta nyt marraskuun alussa on ehditty tehdä tilauksia joulua ajatellen? Nissejä on tulossa jonkin verran, koska niistä tunnutaan tykkäävän (ja kovasti tykkään itsekin) sekä joitakin uusia tekstiileitä vaikka pukinkonttiin. Joulupuoti aukeaa tätä menoa vasta tammikuussa ;) ...paitsi jos Päätän että marraskuun lopulla täytyy olla jotain sivuilla esillä. Tavarantoimittajat ovat kyllä ripeitä, sen sijaan puodin valokuvaaja, sivujenpäivittäjä ja ulkoasun fiilaaja ei ole.

Myöhässä olen ja pahasti, jos kollegojen tahtia katsoo. Taisi olla ihan lokakuun alkupuolta, kun ensimmäisen jouluisen tv-mainoksen bongasin. Ja ulkona paistoi lämmin syysaurinko. ;)

Ja tosiaan synttäriarvontakin on vihdoin käynnissä - en oikein itsekään tiedä milloin on varsinaiset puodin synttärit, lokakuuta se taisi olla kun y-tunnuksen sain, mutta joulukuun alussa silloin neljä vuotta sitten aukesi verkkokauppa. Siinä välimain, marraskuulla vaikka tällä kertaa olkoon ne synttärit.

Arvontapalkinnoksi tulee Talo &Koti -lehden vuosikerta yhdelle onnekkaalle, ja toivotan onnea jokaiselle osallistujalle tasapuolisesti! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti