9. elokuuta 2011

Elokuun kuutamoilla

Jo astuttiin elokuun puolelle, miten aika valuukaan sormien välistä...

Nyt täällä ovat jo ne elokuun tunnelmalliset ja tummuvat illat, ja heinäsirkkojen loppukesän yökonsertit. Sirkkojen äänen määrästä päätellen konsertit ovat viimeistä paikkaa myöten loppuunmyydyt...  melkein trooppinen on tuo siritys :)

Synttärini olivat nyt elokuussa, enpä niitä ehtinyt erityisesti juhlia (jos niitä nyt enää muutenkaan juhlittaisiin, heh!). Muistan kun olin pieni ja yhden kaverini äiti sanoi syntymäpäivästäni, oi, ihanaa kun saat juhlia elokuun kuutamoilla! En tajunnut tuota lausetta silloin ollenkaan, kun taisi nukkumaanmenoaikakin silloin olla paljon ennen kuun nousua... ;) (...Ja nyt on jo niin wanha että nukahtaa muuten vaan niin aikaisin, ettei kuuta paljon ihastella...:)

Kiire on ollut (taas), kun uutta tavaraa on tullut harva se päivä, joten olen mennyt viimeaikoina kuin viitapiru pahvilaatikoiden välissä...

 
Jokunenkin kuormalavallinen uutuuksia on saatu järjestettyä hyllyille ja suurin osa valokuvattu esille... ihan viimeisimpänä näitä Lyhtytalon ihania tunnelman tuojia. Vielä jokunen heppa-aiheinen torkkupeitto odottaa kuvaajaa.

Tunnelmallista alkusyksyä, :)
t. Saara

2 kommenttia:

  1. Ihania lyhtyjä puotisi pullollaan! :) Viikonloppuna aattelin kaivella omat lyhdyt jemmasta esiin, jos ei se kesä nyt tuu sit kuitenkin vielä takaisin... Lasipurkkiin jo kynttilän laitoin, on se niin mukavan näköinen! Syksy<3

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista Senni! :)) Lyhdyt saa kohta tosiaan etsiä jostain esille, illat pimenee jo niin huomaamatta. Meillä yksi (onneton) tönöttää nyt keskellä kukkapenkkiäkin, jospa se houkuttaisi yöperhosia... :)

    VastaaPoista