19. maaliskuuta 2011

Samaan aikaan toisaalla...

Pari linkkilöytöä kuluneilta viikoilta... ei huonoja uutisia, vaan nyt jotain kevyttä. :)

Lilianna Lehdokin blogissa on meneillään arvonta, palkintona Sanna Rinne Shopin lahjakortti. Persoonallisia ja ekologisia vaatteita, kannattaa vilkaista linkin takaa!

Arvonnat on aina kivoja, ne vain tuntuvat jäävän (itselläni) kaiken muun jalkoihin. Eli melko harvoin saa niitä järjestettyä... FB-profiilissa uinuu kyllä tälläkin hetkellä arvonta, jonka päivämäärä on arvoitus... arpaisen heti, kun on maaginen 500 tykkääjää kasassa. Tosin taitaa olla niin iso luku, että se nyt vaan kestää. Ja olisiko palkinto tällä kertaa jotenkin vähemmän kiinnostava, että senkin takia arvonta vain venyy... vaikka itse palkinnosta pitäisinkin. :)

Ja toinen löytö, jonka FB:iin jo linkitin - Markus Kajon blogi. Ei voi olla hihittelemättä, tuo huumori osui ja upposi. Kissa- ja koiraihmiset, lukaiskaapa Poliisieläinvaihtoehto.

Mutta mitäs harmauteen kuuluu... Tänään olisi tarkoitus saada varastokirjanpitoa kuosiin. Aina ja ikuisesti se osa tästä duunista, mikä jää roikkumaan, tehdään kun ehditään, ja vielä kaipaisi jotain inspiraatiotakin, että saisi aloitettua.
Eilen siivosin keittiön kuivaruokakaapit, jotta välttyisi näiltä paperihommilta. Voi olla että tänäänkin keksin jotain "mielenkiintoisempaa"...

Kuullaan taas,
t. Saara

4 kommenttia:

  1. Se on jännä miten tuollaset asiat kuten kaapin siivous on yks kaks hirmu välttämätön homma jos on jotain vielä tympeämpää hommaa tiedossa! ;)
    Mukavaa viikon alkua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Senni, kivaa alkavaa viikkoa sinullekin! :) Ja tosiaan, sanopa muuta ;)) onkohan tuo jotenkin niin, että kahdesta pahasta pienempi? Enpä sitten saanut aikaiseksi sitä mitä piti.
    Nyt olen siivonnut uunin ja kylppärin lattian.

    VastaaPoista
  3. Hyvä alku kevätsiivoukselle, tätä menoa se on jo kohta tehtykin, ennen kuin pihatyöt alkaa!Ei nyt kuitenkaan paineita sen suhteen vielä. Auringosta pitää nauttia välillä, kunhan se paistaisi! Moi

    VastaaPoista
  4. Moikka Heidi! :)

    Niin voisi luulla, että pian on kaikki siivottuna... vaan kun tätä vauhtia ehtii viimeiseen nurkkaan, pitää taas aloittaa alusta ;)) Kai se paras vaihtoehto olisi auringosta nauttiminen. Vielä ei saa lekottelutuoleja sohjoon aseteltua, mutta ehkä piankin.

    VastaaPoista