10. lokakuuta 2010

Vanhat pois ja uutta tilalle


Se on varmaan se hamsterigeeni, kun huomaa että joskus on vaikea luopua tavaroista, joistain tietyistä nyt ainakin, ja vieläpä sitten ryhdyin tällaiselle alalle... pitäisi laittaa punakynällä ylös ne ajat, kun on laitettava hännänhuiput alekoriin. Vaikka vähän kirpaiseekin. ;) Ja siitä ei sitten lipsuttaisi. Otan siis mallia isommista, ja laitan kausialen nyt pystyyn.
Se on kyllä onneksi näin e-kaupassa vähän helpompi juttu, se tavaroiden "kantaminen" alekoriin, kuin ihka isossa kaupassa.

Uutta tuleekin nyt viikottain, joten tilan raivaaminen onkin paikallaan.
Lokakuun aikana on odotettavissa pientä sisustustavaraa mm Weisteeltä, tekstiileitä Ruotsin puolelta... Olikohan koristepalikoitakin tulossa nyt vaiko marraskuulla...? Hmm... (pistä muistiin: ensi vuodelle hankit kunnon viikkokalenterin) Tarkkaa aikaa ei kaikille erille ole tiedossa, mutta "tässä joskus" ja "näillä näppäimillä"...

Kuulin, että jossain olisi jo joulu aloitettu? Ihan en vielä lokakuussa osaa asennoitua joulufiiliksiin, mutta talvisempaa ulkoasua täytyy jo miettiä. Taidetaan sitten pukea puoti siniseen sävyyn, pitkästä pitkästä aikaa. Ja sitä odotellaan me nyt vielä marraskuulle. :)

Tunnelmallisia syysiltoja,
t. Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti