1. lokakuuta 2010

Hyvää synttäriä, BR! :)


Me ollaan nyt kaksi vuotta. Sehän tuntuu hirveän lyhyeltä ajalta, ai vasta kaksi vuotta on mennyt... eihän se ole yrityksen iäksi mitään... ja toisaalta tähän on mahtunut jo vaikka kuinka ja paljon. Kaksivuotias pysyy jo varmasti jaloillaan eikä heti varsin muksahda nurimmiten. Tämäkin synttärisankari alkaa myös jo seistä omillaan, vaikka pahaan taantumaan syntyikin.
Tai niin ainakin viisaammat osaavat sanoa.

Kuluneen vuoden aikana on availtu ovia Eurooppaan ja kävijämäärät ovat olleet tasaisesti kasvussa, mikä tuntuu aika merkilliseltä... markkinointi kun on niin huonoissa kantimissa edelleen, myönnän. Ja mitäs opiskelinkaan silloin joskus... höm.

Uusin ystävämme, tanskatar Miss Étoile sanoo niin sopivasti; Life is sweet. Yksinkertaisesti. Se on, kun sen antaa olla. Jospa itsekin osaisi olla ottamatta stressiä melkein joka asiasta, tähän asti kun on jo päästy.

Olen ylpeä tästä kaksivuotiaasta, sehän osaa sittenkin. :) Isot kiitokset kaikille, jotka olette käyneet katselemassa, ostamassa, "hypistelemässä" tai muuten vaan laittaneet viestiä.

Synttäriterveiset kaffen ja keksien kera, :)
Saara

2 kommenttia:

  1. Heissan Possumamma, ja kiitos paljon onnitteluista! Ollaan me jo niiiin vanhoja, vaikka vastahan tämä alkoi... :))

    VastaaPoista