2. tammikuuta 2011

Uuden vuoden haaveita


Kausivaihtelut tuntuu menevän välillä ihan ohitse, ja puodissa eletään kukkeaa kesää välillä vuoden ympäri... No kevätkausi on kuitenkin niin pian jo täällä (vaikka ei siltä tuntuisi) että pian täytyy olla selvillä, miltä puodin hyllyt näyttävät siinä huhti-toukokuun huitteilla. Mietintämyssy on vedetty korvien yli syvälle päähän...



Vaikeinta on löytää juuri ne tuotteet, jotka kiinnostaisivat mahdollisimman monia teistäkin. Samalla kun määrän pitää pysyä kohtuuden rajoissa, koska niin tilat kuin oma aikakin ovat rajalliset... ihan kaikkea ihanaa ei voi ottaa, vaikka mieli tekisi.
Ja vaikka jokin juttu olisi omasta mielestä ihan pakko saada, niin saattaakin huomata, että oli mielipiteensä kanssa melkein yksin. ;-))

Täytyisi mielellään jo päättääkin, mitä uutta kevääksi puotiin tulee. Osa on jo tilattu, tekstiileitä vielä mietin... Nämä ruudulliset löytyvät puodista jo ensi viikolla, mutta entäpä näiden jälkeen? Ruusuja vai pilkkuja, vai lisää ruutuja... vaiko vähän kaikkea.



Saapa nähdä, millainen on kevät! Vaalea, pastellinen, ruusuinen? Valkoista ja kepeää, laskeutuvaa ja puuvillaista... hopeista, kiiltävää, aurinkoista...



Saaristolaistyylisesti uutta-vanhaa-vaaleaa, sopivasti rustiikkista kovasti suunnittelen myös omaan kotiin, jospa nyt tämän uuden vuoden kuluessa uusi keittiö pääsisi haaveasteelta ihan toteutukseen asti! Neljäs vuosi punaisessa puutalossa täyttyy pian... niinhän sanotaan, että keittiö on kodin sydän, ja tulisija taas keittiön sydän... Minun keittiöni sydän voisi näyttää tältä.
Sopisi tähän taloon kuin nenä päähän, ja vaikea kuvitella että mieli muuttuisi... täytyy ensin käydä uunintekijän juttusilla. :)

Onnellista tätä vuotta toivotan kaikille!
t.Saara

10 kommenttia:

  1. Vaikka joulu on ihana, niin minusta on mukava kun se on ohi, saa nauttia vaaleista väreistä ja odotella kevättä saapuvaksi!
    Kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle!

    VastaaPoista
  2. Eksyin tänään ensimmäistä kertaa sivuillesi - etsin hopeanväristä peilitarjotinta, vaan ei onni suosinut. Mutta sivuille palaan vielä ostoksille...
    Kevättä, vaaleutta ja runsautta odotellessa toivotan hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  3. Voin kuvitella että on vaikeaa valita tuotteita... Kun täytyisi tietää edeltä mistä ihmiset tulee tykkäämään...
    Kuulostaa hyvälle ruudut ja vaaleus...
    Omassa kevässäni voisin kuvitella olevan vaaleutta, pellavaa, hiukkasen raitoja ja ehkä ripaus hopean hohtoa...
    Mietintämyssyysi toivon paljon hyviä ideoita!! Hyvää vuoden jatkoa :)

    VastaaPoista
  4. Hei vain, mukavaa löytää kävijöitä täältä! :)
    Titti, minulla sama juttu vaikka punaisesta tykkäänkin, niin kovasti polttelee että ehtisin jossain välissä vaihtaa keittiön ilmeen -johonkin muuhun kuin punaiseen. Toivottavasti vihdoin tällä viikolla. :)

    Anonyymi, harmi että olivat hopeanväriset jo loppu, messinkisiä vain enää löytyy... tervetuloa kuitenkin toiste, jospa jotain mukavaa sitten löytyisi! :)

    -T, on se yllättävän vaikeaa, mutta alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan. Ehkä toivotus mietintämyssyn suuntaan auttoi, ensimmäisiä ostoja saatu jo liikkeelle... tuo hopeanväri tänä vuonna kummasti kiehtoo.

    Kaikille yhteisesti ihanaa tätä vuotta. Jatkukoon yhtä hyvänä, valoisana ja täynnään niitä elämän pieniä, hyviä hetkiä! ♥
    t. Saara

    VastaaPoista
  5. Hei Saara!

    Tulin heti vastavierailulle, kun olit käynyt blogissani. Mukavaa myöskin löytää toinen pikkuyrittäjä! Tai siis kiitos, kun löysit minut :) Ihanalta näyttää blogisi, tulen varmasti tutustumaan tarkemminkin.

    Iloista kevättä toiselle yrittäjälle ja "nähdään" taas :)

    VastaaPoista
  6. Voi ei! Tein sen virheen, että klikkasin nettikauppaasi, vaikka olen vannonut pitäväni ostoslakkoa nyt hetken aikaa. Heti löysin jotain, mitä olisi PAKKO saada. Ihana kaupa sinulla! Varmasti vierailen toistekin sielläkin :) Mutta nyt yritän pysyä kovana ostoslakkoni kanssa...edes hetken... :)

    VastaaPoista
  7. Hei taas :)

    Lisäsin blogisi omaan blogiini "Näitä seurailen" -listalle. Onko ok? Kerro vain, jos haluat sen sieltä pois, niin poistan. Kiva, kun olit liittynyt lukijakseni :)

    Nähdään taas :)

    VastaaPoista
  8. Hei Lehdokki, kivaa kun tulit vierailulle! Ja toki voi blogin lisätä listalle, kiva vain jos lisäsit, pitäisi itsenikin jonkinmoinen lista/linkkipäivitys tehdä :)

    Toivottelen ostoslakkoon tsemppiä ainakin toviksi aikaa ;)) ja valoisaa kevättä myöskin - kuullaan taas pian! :)

    VastaaPoista
  9. Hyvää iltapäivää, Sara! Tänään käynyt kaupassa, ja mielelläni tehdä suuren ostaa servetit, mutta ongelma on, että asun Ukrainassa. Mutta kuten olen valmis tekemään maksun muodossa pankkisiirron Western Union (tai minkä tahansa muun siirron asiakkaan pyynnöstä), ja kun lähettää minulle postia. kirjoita on mahdollista? Odotan ennen, Marina.

    VastaaPoista
  10. Hei Marina, olen vastannut sähköpostiisi. :)

    VastaaPoista