12. joulukuuta 2010

Kilometreittäin lahjanauhaa


Mistä tunnistaa että joulu on lähellä? Paitsi pipareista ja glögistä...? Siitä, kun vihdoin saa paketoitua Ensimmäiset Joululahjat. :) Ja ostaa ensimmäisen, ihanasti tuoksuvan hyasintin keittiöön. Tänä vuonna se ensimmäinen on vaaleanpunainen.
Joulu tuoksuu samalta kuin neilikat, kardemumma ja hyasintit.

Vihdoin sain puotiin esille (ainakin pienen osan) lahjapapereita nauhoineen, vielä osa viipyy matkalla, mutta eiköhän ne ensi viikolla saavu - ne bling-bling paperit ja loput pakettikortit. Lahjojen paketointi on kivaa, vaikka paketoisi muille. ;)

Mitäs tänään muuta ohjelmassa? Eläintarhalle ruokaa, paketointia, postiin, varastokirjanpitoa, sähköposteihin vastaamista, tarjousten päivittämistä, illaksi vielä siivoamista sun muuta... Facebook on kuulemma merkittävä sosiaalinen media, mutta tuntuu olevan aika heikolla hapella tuo puodin FB-sivu, kun ei sosiaalista elämää ole niin ei sosiaalista mediaakaan ehdi päivittää. ;) Ei ainakaan tarpeeksi usein. Tämäkin tuntuu jäävän osapuilleen kerran-kuussa-tasolle... uudenvuodenlupaus: päivitän blogia ainakin tuplasti useammin (siis jopa kahdesti, ehkä kolmesti kuussa?? Ooh!) ja vähennän hymiöviljelyä.

Muita uudenvuodenlupauksia voi vielä hetken miettiä. Tätä vuotta on jäljellä vielä... 19 päivää. Ja jouluun vielä 12 päivää - laskin aivan itse äsken. Hyvin todennäköistä että meni sekin väärin.

Mutta kuulumisiin taas... ja pakkaslumista, kirpakkaa adventtia! :)

t. Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti