14. syyskuuta 2012

Pah, väärä järjestys...

...siis kun ennen joulua ja edellä mainittuja nisse-tonttuja tulee vielä puodin synttärit. ;))

Viime vuonna pidettiin synttäriarvonta ja voittaja sai tuolloin Toivekoti & Puutarha -lehden vuosikerran. Samanlainen pieni palkinto voisi tänäkin vuonna olla, kerran (vuodessahan) ne synttärit vain on, lehti ilahduttaa koko vuoden (oi, ihan kuin mainos). ;)

Viimevuotiseen valittu lehti on tosi kiva, mutta ihan vain vaihtelun vuoksi, ettei nyt vaan juututa rutiiniin, kokeillaan joku toinen tällä kertaa. En vaan ole päättänyt, mikä...  Glorian koti? Maalaisunelma? Talo ja Koti? Sisustusaiheinen, tottakai, vaihtoehtoja vain on niin monta hyvää. Ehkä sitä täytyy kysyä FB:n puolella.

Piti ihan käydä tarkistamassa. Neljä vuotta jo tulossa täyteen. Mahtava juttu, kiitos siitä kuuluu teille kaikille puodissa pyörähtäneille. ♥

Melkoisen hulppeat synttärikahvit olisi nämä. Nam!
(Tämä ei ole normaali aamupalani (jos joku erehtyi luulemaan ;)) vaan kuva on napattu täältä.)

10. syyskuuta 2012

Monta, monta yötä jouluun on

Pitkästä aikaa on aikaa kirjoitella muutama rivi! Nyt on pakko jo myöntää, ettei se kesä koskaan tullutkaan (mikäkesä?), joten joulua pitäisi jo miettiä. Luulenpa, että Mailegin nissejä saapuu marraskuussa kaupan sivuille, mutta lähes kaikki muu joulukoristelu jäänee puodista pois nyt kokonaan. Ei valitettavasti tule enää lasikoristeita, vaikka ne ovatkin ihania, yritän pysytellä kankaisissa jutuissa. ;)) Ehkä kuitenkin kaitaliinoja tai muuta jouluista? Punaisia keittiöpyyhkeitä, tonttukuoseja... voi huoh, ei tähän osaa vielä asennoitua...
Kyyhkyläiset toppamyssyissään. ;)
Tilaisiko joulukalentereita, entä kuusenkoristeita... sitten vielä jotain pikkujoululahjoiksi asiakkaille... Jospa sittenkin jätetään hautumaan. ;) Vielä kun tarkenee ilman toppiksia!