22. joulukuuta 2010

Joulu tulla saa




Joulu on niin tosi lähellä, että nyt on jo turha enää rimpuilla!
...Koti ei ole kummoisessakaan jouluasussa, sillä kuusi on edelleen hankkimatta ja vähän joulunpunaista on vain keittiössä (josta kuvakin on). Kortteja en saanut lähetettyä, jätän sen aina viimetippaan, mutta viimetippaviikolla teloin käteni enkä pystynyt kortteja kirjoittamaan (anteeksi, kaikki sukulaiset ja ystävät! Teidän korttinne silti mieltä lämmittävät. :))
Samasta käsipuolisyystä ei ole joulusiivoakaan tehtynä ihan niin kuin ajattelin...
Mutta ne jouluvalot on sentään viime tipassa ripustettuna. Joten päätinkin justiinsa nyt, että joulu ei tule tekemisestä, vaan tunnelmasta. Vaikka melkein kaikki jäikin puolitiehen, enää en aio kiirehtiä, vaan joulu tulla saa. :)

Kaikille kävijöille, asiakkaille, ohikulkijoille, lukijoille; rauhallista, tunnelmallista, iloista ja upeaa Joulua!

t. Saara

12. joulukuuta 2010

Kilometreittäin lahjanauhaa


Mistä tunnistaa että joulu on lähellä? Paitsi pipareista ja glögistä...? Siitä, kun vihdoin saa paketoitua Ensimmäiset Joululahjat. :) Ja ostaa ensimmäisen, ihanasti tuoksuvan hyasintin keittiöön. Tänä vuonna se ensimmäinen on vaaleanpunainen.
Joulu tuoksuu samalta kuin neilikat, kardemumma ja hyasintit.

Vihdoin sain puotiin esille (ainakin pienen osan) lahjapapereita nauhoineen, vielä osa viipyy matkalla, mutta eiköhän ne ensi viikolla saavu - ne bling-bling paperit ja loput pakettikortit. Lahjojen paketointi on kivaa, vaikka paketoisi muille. ;)

Mitäs tänään muuta ohjelmassa? Eläintarhalle ruokaa, paketointia, postiin, varastokirjanpitoa, sähköposteihin vastaamista, tarjousten päivittämistä, illaksi vielä siivoamista sun muuta... Facebook on kuulemma merkittävä sosiaalinen media, mutta tuntuu olevan aika heikolla hapella tuo puodin FB-sivu, kun ei sosiaalista elämää ole niin ei sosiaalista mediaakaan ehdi päivittää. ;) Ei ainakaan tarpeeksi usein. Tämäkin tuntuu jäävän osapuilleen kerran-kuussa-tasolle... uudenvuodenlupaus: päivitän blogia ainakin tuplasti useammin (siis jopa kahdesti, ehkä kolmesti kuussa?? Ooh!) ja vähennän hymiöviljelyä.

Muita uudenvuodenlupauksia voi vielä hetken miettiä. Tätä vuotta on jäljellä vielä... 19 päivää. Ja jouluun vielä 12 päivää - laskin aivan itse äsken. Hyvin todennäköistä että meni sekin väärin.

Mutta kuulumisiin taas... ja pakkaslumista, kirpakkaa adventtia! :)

t. Saara

6. joulukuuta 2010

Lumista joulukuun kuudetta päivää


Taas mennyt kokonainen kuukausi niin että hyvä kun jalat ehtii maata koskettaa - voi kun vaan olisi enemmän aikaa! En ole ehtinyt ajatuksenpuoltakaan tälle puolelle laittaa. Joulusesonki ja uudet viritykset kaupan puolelle (plus tietenkin alkutalven flunssa niiiin hyvään saumaan) pitää kiireisenä, pitäisipä jossain välissä jouluakin järjestää, kait vissiin. Ainakin jouluvalot pitäisi jostain löytää ja parin paketin verran lahjoja hommata...
Joulutorttuja hei leivoin jo, ja olipas hyviä lähes vuoden tauon jälkeen!

Puodin puolella aloittaa pian, tai siis viimeinkin, paketointipalvelu... ensin vielä vähän kuin kokeilumielessä. Katsotaan jos valmiille paketeille olisi kysyntää, niin laajennetaan sitten paperikuosivalikoimaa - joka alkuun tulee olemaan ainostaan jouluinen / talvinen / bling-bling. ;))
Pääsenpä toteuttamaan Sisäistä Tonttua... vaikka ympäri vuoden. :)

Vielä yksi ulkokuva tähän - ikkunasta kun kurkkasin, niin lumitöitä olisi tiedossa myös tänään, joulukuun kuudentena... oikein tunnelmallista, hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!
t. Saara