27. maaliskuuta 2010

Melkein kuin loma :)


Ollut ja mennyt satamalakkoilu on rauhoittanut tätä puodinpitoakin jossain määrin. Uusia tuotteita ei ole tarvinnut suurin määrin sivuille päivitellä, mutta kyllä tässä odottelen jo että koskahan ne kuormalavalliset pihaan ennättää. Sitten on jo hyvästit tälle leppoisalle ololle ...jotta ei aika kävisi pitkäksi (no eihän se koskaan... ;)) niin aloitin uuden urakan... sivuja olen pikkuhiljaa saanut englannistettua, ja kun oma tankeroenglanti ei näyttänytkään kovin kivalta - niin loppujen lopuksi päätinkin vielä ottaa ammattilaisen avuksi.
Huhtikuun puolella on tarkoitus avata ovet myös Suomen ulkopuolisille asiakkaille, ei karmit kaulassa maailmanvalloitusmeiningillä kuitenkaan ;) vaan ensin alkuun varovainen askel ihan vain Eurooppaan. Tervetuloa, Bienvenue. ;))

8. maaliskuuta 2010

Normipäivä, normipäivä.



Kummasti se koko päivä menee johonkin. Tänään on lavallinen tavaraa purettu varastoon ja kuvattu, pienennetty kuvat ja päivitetty teksteineen sivuille, viety viikonlopun tilaukset postiin ja ilmoitettu vastaanottajille, käyty laittamassa yksi postaus feisbuukkiin ja metsälenkilläkin pyörähdin.
Päivä menee nopeasti, kun tekee jotain mistä tykkää.
Eli normipäivä, hyvä päivä! :)

Vielä kun joku siivoaisi.

6. maaliskuuta 2010

Ruusuinen kevät

Viimeinkin saapui kauan odottamani ruusulasti Tanskanmaalta! Osa peitoista tulee vielä myöhemmin, mutta nyt jo sai esimakua ihanista vintage-tyylisistä kuoseista...



Jospa meillä olisi oikein iso kartano, (ja vähemmän tyynyihin fiksautuneita koiria), pitäisin nämä kaikki itselläni... ;) Tänään on oikeastaan ensimmäinen kevätpäivä, kun aurinko on jo niin lähellä että lämmittää ihan. Ruusuista voi nauttia näin sisällä, kun ne oikeat ruususet nukkuvat lumen alla...

...Vanhanaikainen sisustus yleensä jakaa mielipiteet, sitä joko vihataan tai rakastetaan... joku pitää ruusuja mummomaisina, joku toinen näkee koristeellisissa kuvioissa tuulahduksen wanhaa maailmaa. Ja maku voi myös muuttua, kuten itsellä. ;) Muotoilijaksi opiskellessa kauniina piti vain itse muotoa; jos toimivan esineen muoto itsessään oli esteettinen, oli päämäärä saavutettu. Koristelu ilman funktiota nähtiin turhana, ja edelleenkin muotoilijakoulutus painottuu hyvin pitkälti vanhojen 50-luvun mestareiden perinnölle.
Pekka Korvenmaa kiteytti tämän kerran hyvin, miten suomalainen estetiikka on siirtynyt "pakotetusta niukkuudesta suunniteltuun niukkuuteen".

No valitseepa kotiinsa sitten rönsyjä tai niukkuutta tai mitä tahansa, pääasia että itse kodissaan viihtyy, vai mitä! :)